O. Kolobovaitės operacijos sėkme džiaugiasi ir jos partneris Andrius Butkus. Pasak vykdomosios projekto prodiuserės Neringos Kavaliauskienės, A. Butkui buvo aktyviai ieškota naujos partnerės, deja, nesėkmingai. Po vakarykščių įvykių tikimasi, kad ši pora ant parketo pasirodys ir vėl, kai tik O. Kolobovaitė visai pasveiks. Šiuo metu ja rūpinasi Vilniaus kineziterapijos centro specialistas Linas Valentukevičius.

Tuo tarpu kiti „Šok su manimi“ dalyviai intensyviai ruošiasi šeštadieniui – visi jie kelsis į praeitį: Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis pasirinko Lietuvos tarpukarį, Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila ant parketo demonstruos gladiatorių kovas, Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas ruošiasi perteikti tragišką Anos Kareninos meilės istoriją, projekto naujokai Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė pasirinko, pasak jų, visą apimantį laikotarpį – meilės epochą, kuri niekada nesibaigia.

Į praeitį kelsis ir projekto svečiai bei vedėjai: Liudas Mikalauskas ir Deivis dainuos ariją iš operos „Pilėnai“, Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas persikūnys į Barborą Radvilaitę ir Žygimantą Augustą.

Drabužius, kuriais vilkės laidos vedėjai, Operos ir baleto teatro dirbtuvėse kūrė vieni žymiausių istorinių drabužių kūrėjų. Remiantis išlikusiais istoriniais šaltiniais, buvo siekiama atkurti kuo panašiausius į tikruosius Barboros Radvilaitės kostiumus.

„Kostiumai labai sunkūs, su jais sunku judėti, tai tikrai bus išbandymas Jurgitai, – šypsosi istorinių šokių kolektyvo vadovė Jūratė. – Laidos vedėjai šoks tų laikų šokį voltą.“

Pasirodymus šeštadienį vertins Jurijus Smoriginas, Jūratė Norvaišienė, Džiugas Siaurusaitis ir verslininkė, praeitų metų „Šok su manimi“ dalyvė, Jolanta Uspaskich. Susumavus dviejų laidų rezultatus, vienai porai šį šeštadienį teks palikti projektą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją