„TV1000 Premium“ paruošė nemažai šokiruojančių filmų, kurie adrenalino ištroškusiesiems dar ilgai neleis ramiai miegoti. „Naktinis skerdynių traukinys“ papasakos istoriją apie pradedantį fotografą, pasiryžusį sekti žudiką maniaką ir taip įgijusį naują maniją. Taip pat galėsite pamatyti penktą garsiojo siaubo filmo „Pjūklas“ dalį, kurioje susiduria detektyvo Hofmano ir agento Stramo keliai. Negana to, TV žiūrovai pamatys kitą „Pjūklo“ kūrėjų filmą „Mirtina tyla“, kuriame našlys grįžta į gimtąjį miestą, kad išsiaiškintų paslaptingas savo žmonos nužudymo aplinkybes, ir mistikos kupiną istoriją „Prieglauda“.

Veiksmo filmų kanalas „TV1000 Action“ taip pat žada nemenką siaubo seansą. Siaubo trileryje „Namas ant vaiduoklių kalvos“ ekscentriškas milijonierius pasiūlo milijoną dolerių grupei žmonių, jei pastarieji sutiks praleisti naktį liūdnai pagarsėjusiame name ant vaiduoklių kalvos. O pagal populiarų kompiuterinį žaidimą sukurtame siaubo filme „Vieni tamsoje“ pasakojama apie buvusį specialiųjų tarnybų agentą, kuris tiria paranormalius reiškinius. Filme „Nuojauta“ aktorė Sandra Bullock įkūnija moterį, kurios gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis žuvus jos vyrui, mat net po mylimojo mirties ji mato jį gyvą ir sveiką... „Reinkarnaciją“ galima vadinti filmu filme, nes pasakojama apie tikrais įvykiais paremto filmo kūrimą, kurio metu pagrindinio vaidmens atlikėja pradeda regėti keistas vizijas. O ką kalbėti apie filmus „Miesto legendos 2“, „Pagieža 2“ bei „Šiurpai“, kuriuos pažiūrėję siaubo filmų mėgėjai dar ilgai miegos atmerktomis akimis.

Prie šių filmų kanalų prisideda ir dokumentikos kanalas „Viasat Explorer“, kurio Helovinui skirta istorija gali gerokai sukrėsti vien todėl, kad yra paremta ne išgalvotais, o tikrais įvykiais. 1972 m. rugsėjo mėnesį, per Olimpines žaidynes Miunchene milijonų žiūrovų akivaizdoje buvo nužudyta vienuolika Izraelio sportininkų. Žudikai – vienos Palestinos išsivadavimo organizacijos atšakos, pasivadinusios „Juodasis Rugsėjis“, nariai. Įvykis sukrėtė pasaulį, o Izraelis nuo to laiko ieškojo būdų atkeršyti. Filme „Miunchenas: tikrieji žudikai“ bus galima išgirsti dar negirdėtų „Mosado“ agentų pasakojimų apie tai, kaip Izraelis įvykdė kerštą. Tikras pasakojimas apie kruviną vyriausybės remtą misiją, viena netikėčiausių istorijų kovos su teroristais istorijoje.

Šiurpinanti Helovino programa – spalio 25-31 d. per „TV1000 Premium“, „TV1000 Action“ ir „Viasat Explorer“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją