„Ar jūsų pavardė susijusi su žodžiu „pergalė”? – domėjosi aktorė Ineta Stasiulytė, Jurijaus pastabų dažnai išklausanti šokių projekte. „Taip”, linktelėjo choreografas, taip visai supainiojęs jo nematančius žaidimo detektyvus. Vėliau garsiam svečiui teko pasiaiškinti: „Taigi kur Smoriginas, ten ir reitingai, tai kodėl aš ne „Pobedonoscevas” (rusų k. „pobeda” – pergalė). Be to, mūsų visa giminė kokia talentinga – aktoriai, operos solistai, tai būti Smoriginu jau reiškia laimėti”.

Baleto mokytojas „Kas tu toks?” žaidimo detektyvams irgi turėjo priekaištų. Mildos Bartašiūnaitės paklaustas „Ar jūs esate skandalingai pagarsėjęs, lengvai pliktelėjęs choreografas?”, Jurijus atšovė: „Šiuo metu plikesnė esate jūs, Milda, ir dar studijoje”, ir kaip dažnai mėgsta – pakomentavo „sekspertės” aprangą.

Kuo baigėsi detektyvų ir paslaptingo svečio susirėmimas, žiūrovai pamatys jau šį šeštadienį, 20.10 val. per „Lietuvos ryto” televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją