„Buvo laikas, kai pinigų išvis neturėjau, o viską, ką uždirbdavau, skirdavau skoloms padengti. Nė cento kišenėje neturėjau. Net picai pinigų nebuvo... Valgydavau tik obuolius ir pieną, nes tik tiek galėjau sau leisti“, - skurdą karjeros pradžioje prisimena S. Griaznova.

Trisdešimt septynerių metų gražuolė laidos kūrėjus pasikvietė į savo namus turtuolių pamėgtoje Manhatano gatvėje, tad žiūrovai turės išskirtinę progą pamatyti, kaip gyvena Niujorko aukštuomenei priskiriama šeima.

„Svetlana yra be galo šilta ir charizmatiška asmenybė, o jos atvirumas išties nustebino. Gražuolės gyvenimo istorija tikrai verta romano“, - sako laidos vedėjas Saugirdas Vaitulionis.

Svetlana atskleis ne tik žiaurius mados pasaulio užkulisius, išgyventas asmenines dramas ir tragedijas, bet ir romantišką savo meilės istoriją.

Išskirtinis interviu iš Niujorko jau šį šeštadienį 11 val. laidoje „Pasaulis pagal lietuvius“ per Baltijos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją