Efektingas šokis nestokojo akrobatinių elementų, kurių metu šokėja kartais atrodė taip, kad bent jau „N-7“ ženklą ekrane drąsiai buvo galima dėti. „Čia partneris mane įkalbėjo taip šokti, gal ir nereikėjo“, - po pasirodymo sunerimusi, kad galėjo atrodyti vulgariai, sudvejojo Eglė Jackaitė.

„Apatinį trikotažą“, anot J.Smorigino, demonstravo ir Tomo Kairio partnerė Violeta Burneikienė. Iki tol provincialumu kaltinta moteris, atrodė nusimetusi visus drovumo pančius ir blizgėjo išlaisvintu seksualumu.

„Sekso simboliu“ pavadintas Žilvinas Šilgalis nutarė, kad titulą reikia saugoti, todėl marškiniai jam nebereikalingi. Pasodoblį jis šoko toreodoro švarkelį užsimetęs ant nuogo kūno ir jautėsi taip lyg pusnuogis būtų vaikščiojęs pusę savo gyvenimo.

Vis dėlto Ž.Šilgalis nuo šio savaitgalio turi rimtą konkurentą - pasaulio fitneso čempioną Martyną Malakauską, kuris su Egle Straleckaite sėkmingai įsiliejo į dalyvių gretas. Ir žinoma, jau pirmame šokyje nusimetė marškinius ir pademonstravo idealiai treniruotą torsą. Keturiasdešimt komisijos balų buvo tikrai vertas įspūdingo debiuto įvertinimas. Žiūrovai irgi labiausiai balsavo už naujokus.

Apatinei kūno daliai laidoje irgi buvo skirta nemažai dėmesio. J.Smoriginas su Aisčiu Mickevičiumi ir Viktorija Kunauskaite ilgai diskutavo apie tai, ar verta šokėjui į sėdimąją kištis monetą ir kaip tai veikia laikyseną. Keista, bet į užpakalinę diskusiją įsijungė ir kiti komisijos nariai. Net ir į vulgarius juokelius nelinkusi Jūratė Norvaišienė.

Tradiciškai buvo ir nevaldomas bei į vatą nevyniojamas laidos vedėjo Vytauto Šapranausko dialogas su šmaikščiuoju Juročka, kuris kartais būna visai nešmaikštus.

Šį kartą J. Smoriginą įsiutino neatsargus V. Šapranausko juokelis gėjų tema. "Jūs visus vyrus mylit", - mestelėjo choreografui vedėjas.
"Tu... š... sėdi, tai ir sėdėk...", - staiga įsiuto J.Smoriginas. "Bet kvapas tai nuo Jūsų eina", - bandė juokais viską nuleisti V.Šapranauskas. Į tai choreografas atkirto dar vieną ne itin cenzūrinę frazę.

Laidos stiliaus vinimi šį kartą tapo brunetės - Jurgita Jurkutė ir Ona Kolobovaitė. Pirmoji trumpų tamsių plaukų peruką užsimaukšlino protestuodama prieš praėjusioje laidoje jai adresuotą J.Smorigino pareiškimą, apie vyro indus plaunančią blondinę. O.Kolobovaitei juodaplauke tapti teko teko dėl fatališko pasodoblio, už kurį iš komisijos sulaukė balų maksimumo.

Laidos bendra komisijos ir žiūrovų lentelė:

1. Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė
2. Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj
3. Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus
4. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
5. Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė
6. Eglės Jackaitė ir Tadas Rimgaila
7. Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian
8. Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis
9. Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė
10. Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)