Palyginus su praėjusiu šeštadieniu, kai Žilvinas Šilgalis skėlė pusnuogę sambą, ši „Šok su manimi“ laida ypatingų šou staigmenų nepateikė. Vienintelis Jurijus Smoriginas bandė provokuoti, o nepavykus, apkaltino salės publiką frigidiškumu. Ir ne vieną kartą.

Projekto talismanui, V. Šapranausko dar kaukučiu vadinamam Jurijui, užkliuvo net vedėja Jurgita Jurkutė. Šią jis išvadino blondine, kurios ateitis – indų plovimas turtingo vyro namuose.

Ties iškritimo riba balansavęs policijos komisaras metė publikai patikusią kortą – fokstrotą, skambant legendiniam Laimos Vaikulės „Vernisažui“. Vos išgirdęs pirmus dainos akordus, linguoti, kaip užstalėje pradėjo ne tik etatinis projekto žiūrovas Marius Gelažnikas, bet ir žiūrovai salėje. Deja, komisija nebuvo tokios geros nuomonės apie komisaro šokį. J. Smoriginui jis pasirodė apgailėtinas.

Daugiausia komisijos pagyrų sulaukė ir maksimalų balų skaičių surinko kvikstepą pasirinkusios žvaigždės – Ineta Stasiulytė ir Donatas Montvydas. Pastarasis tapo ir žiūrovų favoritu. O studijos publika jį ir Kateriną Voropaj išrinko dar ir aistringiausia pora.

Neliečiamųjų statusą šį šeštadienį turėjo Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pora.

Bendra „Šok su manimi“ komisijos ir žiūrovų lentelė:

1. Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj
2. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
3. Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian
4. Vaida Jasaitienė ir Mantas Vaškelis
5. Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė
6. Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė
7. Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė
8. Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila
9. Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją