Prasidėjus mokslo metams TV3 šokių projekte dalyvaujančio Raimondo žmona su vaikais išvyko į Italiją. Ant jos pečių šiuo metu gula visas šeimos ūkis ir keturių vaikų auklėjimas bei priežiūra. Juos moteris lydi ne tik į mokyklą, bet ir į treniruotes bei laisvalaikio užsiėmimus. Neseniai šokių skonį išbandžiusiam sportininkui ilgu be šeimos, todėl jo mintys vis labiau krypsta į Italiją, žmoną ir vaikus.

„Su Edita kalbamės kiekvieną vakarą. Aš matau, ką ji jaučia. Mes iki šiol visada būdavome kartu, o dabar aš Lietuvoje, o ji toli nuo manęs. Man labai patinka šis projektas ir labai smagu jame dalyvauti, bet pradedu galvoti, kas bus toliau. Kartais mūsų pokalbiai baigiasi labai spontaniškais sprendimais – jau šį šeštadienį Edita buvo pasiryžusi atvykti į Lietuva ir išsivežti mane. Aš ją suprantu ir taip pat jaučiuosi vienišas. Kitą vertus, atsakomybė mūsų tapo kita – aš čia šoku, linksminuosi, o ji rūpinasi šeima. Laikas parodys, kaip viskas bus“, – su liūdesiu apie šokius prabyla Raimondas.

Negana to, jau kurį laiką vyras jaučia kelio skausmus, apie kuriuos nutylėjo.

„Blogai, kad Raimondas kantriai ir tyliai kentė patirtą traumą. Kadangi mūsų projekto dalyviais rūpinasi Vilniaus kineziterapijos centro specialistai, mes iškart traumuotą šokėją nusiuntėme pas juos. Ši bėda tikrai įveikiama, o štai kaip Raimondas susitvarkys su jausmais ir šeimos ilgesiu, dar nėra aišku“, – sako projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Visi šokėjai, taip pat ir Raimondas Rumšas su partnere Rūta Ramanauskaite ruošiasi sambos karnavalui, į kurį pakvies visus TV3 šokio mėgėjus. Specialiai šiam šeštadienio vakarui klubo „Šokiai.lt“ profesionalai ruošia ypač temperamentingą atidarymo šokį, kuriam siuvami efektingi kostiumai.

„Kiekviena šokėjų pora komisijos ir žiūrovų teismui pateiks netikėtą sambos improvizaciją. Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus šokis bus paskanintas indišku prieskoniu, parolimpietis Tomas Kairys vaidins Tarzaną, Viktorija Kunauskaitė taps moterim gyvate, o Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas šį kartą pasirinko militaristinį stilių“, – apie tiesioginius šeštadieninius prasidėsiančius šokėjų pasirodymus pasakoja N. Kavaliauskienė.

Dalyvių pastangos spalio 2-osios vakarą bus atiduotos į Jurijaus Smorigino, Jūratės Norvaišienės, Edmundo Seiliaus ir Džiugo Siaurusaičio rankas.

Nuotaikingas šeštadienis sambos ritmu žiūrovus pasitiks „Šok su manimi“ laidoje spalio 2 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją