„Į Lietuvą grįžtu labai dažnai, praktiškai kiekvieną mėnesį. Bet, turiu pripažinti, bent kol kas savo ateitį matau Londone“, - puse lūpų prasitaria džiazo vokalo į Didžiąją Britaniją išvykusi studijuoti ir čia pasilikusi Justė.

Praėjusių metų MTV Geriausio Baltijos šalių atlikėjos apdovanojimą laimėjusi dainininkė netrukus bus dažna viešnia ir Švedijoje. Po pripažinimo Europoje ji sulaukė pasiūlymo iš įtakingos švedų muzikos įrašų kompanijos „Mr. Radar Music“ įrašyti savo debiutinį solo albumą.

„Tiesiog netveriu džiaugsmu! Aš jau seniai svajojau apie savo albumą. O dabar tai pildosi – dirbu su tikrais profesionalais“, - savo kailyje netveria Justė, jau nusitaikiusi ne tik į Europą, bet ir visą pasaulį.

Kitas laidos herojus, kaip ir dainininkė Jazzu, ateityje svajojantis gyventi keliose šalyse, bent kol kas mėgaujasi sėkminga karjera ir kokybišku gyvenimu Londone.

37 metų finansininkas Darius Daubaras gyvena prabangiausioje Didžiosios Britanijos sostinės vietoje, yra apsuptas garsenybių ir gali sau leisti kone viską užsigeidęs.

„Kaip man to pavyko pasiekti? – perklausia vienam garsiausių Prancūzijos bankų dirbantis lietuvis. – Gal tiesiog sekėsi, bet, žinoma, reikėjo ir kryptingai dirbti bei siekti užsibrėžtų tikslų“.

Lietuvių sėkmės istorijos jau šį šeštadienį 11 val. laidoje „Pasaulis pagal lietuvius“ per Baltijos televizją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją