Kol žiūrovai ir toliau daugiausia balsuoja už Andrių Šedžių, komisija Seimo nariui rašo prasčiausius balus. Pirmą kartą per „Kviečiu šokti“ laidas buvo parašytas toks žemas balas – penki. Jo iš komisijos nusipelnė Andrius Šedžius. Paklaustas, kodėl jį taip palaiko žiūrovai, Šedžius nepasimetė. „Nes esu gražiausiai šokanti meška Lietuvoje“, - šypsojosi Šedžius. Tačiau komisija pripažino, kad Šedžius daro pažangą ir netgi po tango pavadino jį „katinu“.

Mažiausiai žiūrovų balsų sulaukė Rimo Valeikio ir Sandros Kniazevičiūtės pora, ypatingai išgirta komisijos. Maža to, Valeikiui komisija ir kolegos po šeštadienio pasirodymo išpranašavo aktoriaus karjerą.
O pirmąsias dvi laidas lyderiavęs operos solistas Egidijus Bavikinas ir jo partnerė smuko į dešimtąją vietą.

Aukštus balus iš komisijos gavęs Radži, pasak komisijos narių, anksčiau pradėjęs šokti, galėjo būti perspektyvesnis šokėjas nei dainininkas.
Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad iš projekto turi pasitraukti Jonas Radzevičius ir Elena Uksaitė, tačiau rengėjai juos paliko projekte , nes jiedu pakeitė dėl traumos dalyvavimą laidoje sustabdžiusią Gabrielės Martirosianaitės ir Edvino Kregždžio porą.
Gabrielė su Edvinu drauge su kitomis iškritusiomis poromis rugsėjo pabaigoje šoks vilties šokį ir kovos dėl sugrįžimo į projektą.

Šokių vakarą šoko ne tik dalyviai, bet ir komisija. Vienas po kito Ieva Šimukauskienė ir Vytenis Pauliukaitis rodė elegantiškus tūpimus „plijė“. O Rolandas Vilkončius pademonstravo, kaip elegantiškai visu ūgiu išsitiesti ant parketo.

Beje, šiame „Kviečiu šokti“ šokių vakare dalyvavo tik vienuolika porų – dėl traumų iš projekto pasitraukė Oksana Pikul, traumą gydosi verslininkė ir šešių vaikų motina Erika Santos, o prieš pat transliaciją traumą patyrė Gabrielės Martirosianaitės partneris Edvinas Kregždys.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:

1. Radži ir Ana Kapustina
2. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas
3. Andrius Paulavičius ir Ingrida Mikštienė
4. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Paulavičius
5. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
6. Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė
7. Sakalas Uždavinys ir Viktorija Engelgardt Bajor
8. Rimas Valeikis ir Sandra Kniazevičiūtė
9. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
10. Egidijus Bavikinas ir Simona Aleksynienė
11. Jonas Radzevičius ir Elena Uksaitė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją