Penkiasdešimtmetį prieš kelias dienas atšventusi ir TV studijoje dar kartą pasveikinta teisininkė atrodė patenkinta, kad kitą savaitgalį nebereikės dairytis dar vieno partnerio ir pasirodyti ant parketo.

Vietoj S.Proninos projekte matysime kitą ne mažiau skandalingą moterį - aktorę Eglė Jackaitę.

Dėl krepšinio rungtynių tarp Lietuvos ir JAV rinktinių, „Šok su manimi“ prasidėjo dvi valandas pavėlavęs ir baigėsi vidurnaktį. Vis dėlto ištikimiausi šokių gerbėjai nepaisė vėlaus meto ir užpildė TV studiją. Susidarė net ir rėksmingasis, itin aktyviai skanduojantis ir garsiai replikuojantis gerbėjų kampelis su verslininku Mariumi Gelažniku priešakyje. Tiesa, laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas patikino, kad aštrialiežuvio M. Gelažniko riksmų TV eteryje neturėtų girdėtis.

Poros šoko aistringąjį pasodoblį, fokstrotą ir rumbą. Ta proga komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas net pareiškė, kad laidos neverta žiūrėti vaikams, nes šokių aikštelėje gali būti per daug aistros.

Komisija buvo praradusi savo stabilumą. Joje sėdėjo trys naujokai: dainininkė Gintarė Jautakaitė, režisierė Janina Lapinskaitė ir šokėjas Gintaras Svistunavičius. O ir pats Jurijus Smoriginas buvo aprimęs, nes vos per metrą nuo jo tarp žiūrovų sėdėjo choreografo žmona. „Skardiniu būgneliu“ pramintai Editai Daniūtei išvykus, balų vidurkis stipriai šoktelėjo į viršų. Ketvertai ir penketai buvo pamiršti. Tarp komisijos balų dominavo devintukai ir dešimtukai.

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus gavo 40 balų ir tapo absoliučiais komisijos favoritais. Žiūrovai labiausiai palaikė Žilviną Šilgalį.

Dviejų laidų laidos bendra lentelė:

1. Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian
2. Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė
3. Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis
4. Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė
5. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
6. Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj
7. Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus
8. Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė
9. Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas
10. Svetlana Pronina ir Rimvydas Černajus

Neliečiamybę turėjo Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją