„Šedžius šoka džaivą“ – greitakalbė ar anekdotas? Paprašytas pats pakartoti šią frazę, Seimo narys Andrius Šedžius buvo savikritiškas – „Šedžius šoka kaip meška“. Tačiau žiūrovai jam skyrė net antrąją vietą, nors Agnei Šemberienei Šedžius ir buvo panašus į šokantį Ararato kalną.

„Kai jūs ėjote prie jo, pamaniau – „Dabar jį nužudys tikrai“, - apie Oksanos Pikul šokį su Vladimiru sakė Vytenis Pauliukaitis.

„Kai Jūs nusišypsojote, pamačiau, kiek daug čia plastmasės“, - Mildai Bartašiūnaitei tėškė Ieva Šimukauskienė.

Kol komisija skyrė savo balsus, galutinius rezultatus į savo vietas dėliojo žiūrovai. Pirmąją jie skyrė Radži ir Anai, antrąją – Andriui ir Beatai. Paskutinioji teko Oksanai Pikul ir Vladimirui Bavtuto.

Oksaną išgelbėjo komisija, skyrusi aukštesnius balus nei Mildai. Štai griežtoji komisijos narė Ieva Šimukauskienė jai parašė dešimt, tikėdama, kad ji gali parodyti daugiau nei paprasta blondinė.

Komisija daugiausiai balų skyrė Rimui Valeikiui, antrojoje vietoje liko Rūta Mikelkekvičiūtė, trečiojoje - Jonas Radzevičius.

Susumavus žiūrovų balsus ir komisijos balus, kaip ir praėjusį vakarą, projekte triumfavo Egidijus Bavikinas ir Simona Aleksynienė.

Turnyrinė lentelė:

1. Egidijus Bavikinas ir Simona
2. Rimas Valeikis ir Sandra
3. Andrius Šedžius ir Beata
4. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas
5. Radži ir Ana
6. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis
7. Jonas Radzevičius ir Elena
8.Sakalas Uždavinys ir Viktorija
9. Vilija Matačiūnaitė ir Artur
10. Andrius Paulavičius ir Ingrida
11. Jolanta Paulauskienė ir Andrius
12. Oksana ir Vladimiras
13. Gabrielė Martirosianaitė ir Edvinas
14. Milda ir Andrius

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją