Tradiciją pradėjo renginių organizatorė, verslininkė, dainininkė Agnė Šemberienė, panašiame šokių projekte prieš porą metų pakilusi net iki ketvirtos vietos.

Agnė stengėsi palaikyti poras, nes, pasak jos pačios, tik žmonės, dalyvavę panašiuose projektuose, žino, kaip jie jaučiasi šokių aikštelėje.

Kelis kartus per komentarus nuskambėjęs šiek tiek ironiškas Agnės požiūris į Kauną ir kauniečius sulaukė Vytenio Pauliukaičio dėmesio.

„Aš ką tik pažiūrėjau į jūsų delną ir pamačiau, kad jūs įsimylėsite kaunietį. Tada ir pažiūrėsime, kaip jus priims Kaunas“, - skyrybas išgyvenančiai Agnei Šemberienei mestelėjo Vytenis Pauliukaitis.

Ugnies į skyrybų dramą dar šliūkštelėjo kitas komisijos narys, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas. Šokių profesionalas replikavo, kad Agnei reikėtų susirasti... penkiakovininką.

„Čia ir intriga, nes neaišku, ar išeis, ar išbėgs, ar išplauks“, - juokėsi humoro jausmo nestokojanti Agnė.

Spauda pastaruoju metu rašė apie Agnės vyro, futbolininko Deivido Šembero ir merginų grupės “69 danguje“ vadybininkės Oksanos Zlatkovaitės romaną, pranešė LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją