„Gaminsime žvaigždes ir parodysime, kaip Lietuvoje jos gaminamos, o ne kuriamos. Kur yra gamyba, kūrybai vietos nėra“, – tvirtino vienas naujojo projekto prodiuseris Giedrius Savickas bei atskleidė, kad dalyvių atranka į šou jau įvyko. Giedrius Savickas, Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas ir Vytautas Rumšas, Edita Užaitė ir Audrius Bružas atrinkti dalyvauti šou.

Pasiteiravus, kokiais kriterijais remiantis kūrėjai rinkosi šou herojus, Linas Ryškus tikino, kad esminis kriterijus atrankoje buvo fizinis žmogaus grožis.

„Visi atrinkti žmonės yra fiziškai labai gražūs. Televizija yra grožio ir žvaigždžių fabrikas. Negražių žmonių mums nereikia ir niekada nereikės, o visa kita – padaroma. Mes netikime plastine chirurgija, todėl mūsų atrinktų žmonių grožis – natūralus“, – kalbėjo L. Ryškus.

Spaudos konferencijos metu klausiami, kokio pobūdžio šou dalyvaus, atrinktieji gražuoliai aiškino „darysią viską“. Esą iš pradžių bus šokama ir dainuojama, o vėliau – kurpiami skandalai. Tai neva ypač svarbu norint išlikti žvaigžde.

Rimantės Valiukaitės įsitikinimu, žmonėms nebereikia nei mokytis, nei dirbti. Esą svarbiausia – būti žvaigžde televizijoje, rodytis žurnaluose.

„Ir tada tave pastebi, gauni darbo televizijoje, kine. Iš pradžių mūsų tikslas yra tapti žvaigždėmis, o tada jau... žiūrėsime“, – kalbėjo ji.

Pasiteiravus, koks prizas bus įteiktas „Per kančias – į žvaigždes“ nugalėtojui, L. Ryškus bei G. Savickas tvirtino, kad jau vien buvimas žvaigžde dalyviams yra didžiausia įmanoma dovana.

„Visi atrinkti dalyviai yra iš mažesnių Lietuvos miestelių. Tie žmonės turi beprotišką norą tapti žvaigždėmis. Jie yra niekas iš niekur, o per pusmetį iš to nieko bandysime padarysime viską“, – atskleidė R. Valiukaitė.

G. Savickas papildė kolegę bei paaiškino, kad pasirinkę vaiką iš kaimo pasistengs, jog šis nevargtų vokalo pamokose ar šokių bei vaidybos studijose. „Kam reikia tų mokslų, jeigu mes per pusę metų padarysime juos žvaigždėmis“, – kalbėjo G. Savickas.

Projektas eteryje startuoja rugsėjo aštuntąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją