Raimonda suorganizavo savo ir mylimojo A. Nedzinsko naktinį pasimatymą, į kurį pakvietė ir laidos žurnalistus. Tačiau Antanas taip ir nepasirodė. Kas atsitiko? Kur jis dingo? Sugniuždyta ir įskaudinta Raimonda žurnalistams guodėsi: “Jis labai negražiai padarė. Aš nepykstu ant jo, man jo gaila”.

Raimonda ryžosi atviram interviu apie tai, kaip jos mylimasis Seimo narys A. Nedzinskas pasikeitė per dvejus romano metus. Esą Antanas prieš patekdamas į Seimą buvo nuoširdus jaunuolis, kuris neslėpė jausmų Raimondai. Tačiau, tapęs Seimo nariu, pasidarė arogantiškas ir ėmė gėdytis Raimondos. Mergina sako, jog dabar Antanas jai atrodo nevertas pagarbos žmogus.

Daugiau apie Raimondos Masiulytės ir Antano Nedzinsko meilės kriminalą, balsingojo Merūno Vitulskio vestuvių sąmatą ir apie „Olialia pupyčių“ kovą su tarakonais sužinosite pirmadienį 20.30 val. laidoje „Kažkas atsitiko” su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją