Pirmą kartą komisija skyrė balus, o žiūrovai balsavo. Vertinimai buvo lemiami – susumavus rezultatus, projektą, turėjo palikti pirmoji pora, o iškristi nenorėjo niekas.

Šokėjai ir žvaigždės atvyko su gausiomis savo palaikymo komandomis – Eriką Santos atlydėjo trys vaikai ir buvęs vyras, Oksaną Pikul sveikino mylimojo Simo Jasaičio sesuo Aistė Jasaitytė su vyru šokėju Romanu, o už Rūtą Mikelkevičiūtę kumščius laikė mama ir dukra.

Komisija negailėjo pastabų, karčių ir šmaikščių žodžių.
„Jūs atrodote kaip Jėzus Kristus Hitlerio žvilgsniu“, - Andriui Paulavičiui tėškė Ieva Šimukauskienė.

„Išėjo tokia graži turtinga laputė iš trisdešimt penkto aukšto apartamentų, viskuo abejinga“, - kritikos „porcelianine lėle“ išvadintai Oksanai Pikul negailėjo Vytenis Pauliukaitis. Kai komisija aptarinėjo Andriaus Šedžiaus šokį, publika salėje leipo juokais.

Pirmuosius visus dešimt balų gavo menininkas Rimas Valeikis ir Sandra Kniazevičiūtė, o žemiausią balą – karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė. Žaviosios karatistės septintuką publika palydėjo švilpimu ir skandavimu „gėda“.

Po pirmojo šokio susumavus publikos ir komisijos vertimus, pirmojoje vietoje atsidūrė Egidijus Bavikinas ir Simona, antrojoje – Radži ir Ana, trečiojoje – Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas. Paskutinieji buvo Oksana Pikul ir Vladimiras Bavtuto.

Tačiau antrajame šokyje netrūko staigmenų: Oksana sulaukė komisijos liaupsių, Artūras Bajoras šoko pusnuogis, Vilija tapo pirmykšte moterimi, Jolanta iš kelniuotos ponios tapo romantiška mergaite.

Susumavus dviejų šokių rezultatus, turnyrinė lentelė pasikeitė, bet lyderiai liko tie patys – pirmojoje vietoje liko ir nugalėtojų šokį šoko operos solistas Egidijus Bavikinas su partnere Simona.

Projektą buvo priversti palikti paskutinę vietą užėmę reklamų veidas Danielius Polskis–Gabana ir Simona. Jiedu rugsėjo pabaigoje drauge su kitomis iškritusiomis poromis turės šansą sugrįžti į projektą.

Turnyro lentelė:

1. Egidijus ir Simona
2.Radži ir Ana
3.Rimas ir Sandra
4.Gabrielė ir Edvinas
5. Jolanta ir Andrius
6. Rūta ir Adomas
7. Andrius Šedžius ir Beata
8.Sakalas ir Viktorija
9. Vilija ir Artur
10. Rita ir Karolis
11. Jonas ir Elena
12. Andrius ir Ingrida
13 Erika ir Dainius
14. Milda ir Andrius
15. Oksana ir Vladimiras
16. Danielius ir Alina

Laidos akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją