Jūs nelaukėte, bet jis sugrįžo – taip galima apibūdinti choreografo Jurijaus Smorigino įsiliejimą į „Šok su manimi“ antrojo sezono komisijos gretas. Jis drauge su praėjusio sezono nuolatine nare Jūrate Norvaišiene nuo šiol vėl vertins projekto poras.

Išvydęs savo seną draugą Juročką, laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas tiesiog pražydo kaip jurginas ir ėmė taškytis beveik nevaldomu sąmoju. Komisijoje savo vietą atrado ir griežtoji Edita Daniūtė. Kviestiniu nariu šį šeštadienį tapo dešimties metų sportinių šokių patirtį turintis parlamentaras Rokas Žilinskas.

Poros šį kartą demonstravo rumbą arba kvikstepą. Po pasirodymų klausantis komisijos nuomonių ir matant balus joms tikrai nebuvo saldu.

Dalyviams buvo siūloma galų gale pajusti vienas kitą, laikyti balansą, tiesti kelius, nugaras, žengti tvirčiau, suktis drąsiau, elgtis laisviau, linksmiau, natūraliau.

Nestigo ir iš koto verčiančių ar ant įžeidimo ribos balansuojančių etikečių. Andrius Kandelis buvo išvadintas Narcizu, Gediminas Jaunius - paršu, Ona Kolobovaitė gavo Anuškos pravardę, o naujas Svetlanos Proninos partneris Rimvydas Černajus buvo pakrikštytas „bolonke“. Nereikia nė sakyti, kad daugumos šių replikų autorius atostogų metu Venesueloje liežuvį stropiai galandęs J.Smoriginas.

Gausūs priekaištai atspindėdavo ir baluose. Čia, kaip ir pirmoje laidoje, nepralenkiama buvo „skardiniu būgneliu“ ir „dviračio rėmu“ praminta E. Daniūtė. Aisčiui Mickevičiui ir Viktorijai Kunauskaitei bei Žilvinui Šilgaliui ir Karinai Jeremian už kvikstepą ji tedavė keturis balus. Tiek pat, jos akimis, nusipelnė ir S. Pronina už rumbą. Gediminas Jaunius ir Gaudrė Kazlauskaitė po nelabai pavykusio kvikstepo buvo lietuviškosios Margaret Thatcher įvertinti vos trimis balais. Kai ji Inetą Stasiulytę, Deividą Meškauską ir jų šokį įvertino devynetu, buvo sunku patikėti.

Ėmė ryškėti ir komisijos bei žiūrovų favoritai. Profesionalų palankiausiai vertinti buvo Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė bei Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj.

Žiūrovams labiausiai patikęs trejetukas: Asta Valentaitė ir Andrius Kandelis, Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė ir Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė.

Dalyviams nusiraminti ir pajusti šokio malonumą trukdė ne tik nepatyrimas, bet ir baimė būti pirmuoju priverstu palikti „Šok su manimi“. Užkulisiuose buvo juntama įtampa, stigo šypsenų ir juoko.

Net ir sušokę bei išgirdę komisijos ir žiūrovų vertinimus, dalyviai neatsipalaidavo ir su nerimu laukė laidos pabaigos ir galutinių rezultatų.

Dviejų laidų bendra lentelė:

1. Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus
2. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
3. Asta Valentaitė ir Andrius Kandelis
4. Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj
5. Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas
6. Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian
7. Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė
8. Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė
9. Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė
10. Svetlana Pronina ir Rimvydas Černajus
11. Gediminas Jaunius ir Gaudrė Kazlauskaitė

Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis turėjo DELFI skaitytojų suteiktą neliečiamybę.

Laidos akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją