Talentingo mokytojo šokėjo vaidmenį kurs „Dviračio šou“ komandos naujokas aktorius Kirilas Glušajevas, o garsios moters, norinčios išgarsėti per šokius – aktorė, „blondinė“ Aldona Vilutytė.

„Kadangi visi talentingi žmonės jau seniai sudalyvavo televizijų talentų laidose, Lietuvoje katastrofiškai trūksta talentingų žmonių. Todėl „Dviračio šou“ nuo naujojo sezono organizuoja rubriką, kurioje žmones mokys įvairių talentų, tinkančių televizijoms. Talentų mokys prodiuseris Morzė iš Nemenčinės“, - pasakojo G. Ruplėnas.

„Kadangi Lietuvoje trūksta žmonių, kurie Lietuvoje kalba atvirai ir teisingai, „Dviračio šou“ pakvietė „Mėslitos“ direktorių Saulių Ciniką, kuris pasakytų tikrą tiesą apie gyvenimą. Tai bus dalykai, apie kuriuos niekas nenori kalbėti garsiai: Cinikas kalbės kontraversiškomis temomis – kodėl jis nenori turėti vaikų, kodėl eina į bažnyčią, bet netiki Dievu, kodėl gamina dešrą su chemikalais, bet pats jos nevalgo“, - apie dar vieną naują „Dviračio šou“ rubriką pasakojo G. Ruplėnas.

Talentingas ir šoklus, į šešioliktąjį sezoną įžengęs „Dviračio šou“ su Vytautu Šerėnu – jau pirmadienį 21.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją