Pirmoji ant parketo valsą sušoko Astos Valentaitės ir Andriaus Kandelio pora. Vis dar susituokusi Asta kažkodėl buvo pristatyta kaip svajonių nuotaka. Pasibaigus šokiui, G. Ivanauskas pajuokavo: „Gal ši santuoka jau bus laiminga?“. Nei Asta, nei neseniai apie savo skyrybas su žmona Reda paskelbęs Andrius užuominos nesuprato, tik prispažino, kad labai jaudinasi.

Antroji dalyvė dainininkė Irma Jurgelevičiūtė iš komisijos daug pagyrų nesulaukė, išskyrus tai, kad gerai vizgina užpakalį.

Aukštų vertinimo balų pirmiesiems dalyviams gailėjusi komisija pasikeitė po dainininko Donato Montvydo ir Katerinos Voropaj šokio. „Pirmasis pasirodymas, kuris suvirpino širdį“, - šokį įvertino M. Drobiazko.

Ketvirtąją porą – aktorę Inetą Stasiulytę ir praeito sezono „Šok su manimi“ nugalėtoją Deividą Meškauską pristatė žurnalistė Rūta Grinevičiūtė. Tiesą sakant, jos monologo nelabai kas suprato, o vedėjas Vytautas Šapranauskas pusiau juokais paklausė: „Ką reiškia visas šitas kliedesys?“.

Šmaikštus jis buvo ir pristatydamas kontroversiškai vertinamą advokatę Svetlaną Proniną. Jo kolegei Jurgitai Jurkutei pasakius, kad Svetlana turi karališko kraujo, jis paantrino: „Nebent karališkojo pudelio“. Kaip visada provokuojančiai apsirengusi ir stipriai įdegusi advokatė E. Daniūtei priminė karingąją princesę Kseną, bet nesužavėjo.

Pora liko paskutinė komisijos vertinimų lentelėje, tačiau sudėjus žiūrovų ir komisijos balsus ant iškritimo ribos atsidūrė renginių vedėjas ir organizatorius Gediminas Jaunius. Bet pasinaudojusi veto teise dailiojo čiuožimo pora P. Vanagas ir M. Drobiazko suteikė G. Jauniui antrą šansą ir paliko jį projekte.

Pagal nerangų partnerės kilnojimą šokių aikštelėje policijos komisaras Ramūnas Matonis pretenduoja užimti anksčiau šokusio Vido Blekaičio vietą. „Mane sužavėjo jo nuoširdumas“, - devynis balus jam skyrė P. Vanagas.

Absoliučiais komisijos favoritais tapo operos solistė Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Visi, išskyrus E. Daniūtę, porai skyrė aukščiausią įvertinimą – 10 balų.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus pirmųjų trejetukas atrodo taip:

1. Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus

2. Žilvinas Šilgalis ir Karina Jaramian

3. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją