Žiūrovai turės galimybę pamatyti šokio porų gyvenimo užkulisius: nuo pirmojo susipažinimo, pirmos repeticijos iki pirmųjų pykčių, susitaikymų ir pirmųjų šokių.

Laidų ciklas buvo filmuojamas visą vasarą, o pirmieji porų susitikimai buvo išties įspūdingi: aktorius Andrius Paulavičius pas savo partnerę Ingridą atskrido lėktuvu, Andrius Šedžius pas Beatą atskriejo galingu motociklu, Erika Santos pas Dainių atplaukė vandens motociklu, o Jolanta Paulauskienė pas Andrių atčiuožė vandens slidėmis. Sakalas Uždavinys savo partnerės laukė „Tado Blindos“ filmavimo aikštelėje, o Rūta Mikelkevičiūtė – gyvūnų globos namuose.

Tik susipažinusios, žvaigždės su šokėjais turėjo pabandyti pašokti. Poroms buvo parinktos pakankamai ekstremalios šokių aikštelės – ant skardžio krašto, siauručio tiltelio ar akmenimis grįsto nelygaus grindinio. Bendram šokiui juo suvedė porų „laimintojas“ Vytenis Pauliukaitis.

Visą vasarą buvo fiksuojami ir šokėjų asmeninio gyvenimo įvykiai. Andrius Šedžius kartu su partnere Beata užfiksuotas drauge žengiantis ant raudonojo „Sidabrinių gervių“ kilimo, šokėjai Bajorai – skubantys į Sakalo Uždavinio spektaklį.

„Kviečiu šokti. Pradžia“ su Vyteniu Pauliukaičiu – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 19.10 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją