Vedėjas dalyvavo įsimintinoje fotosesijoje, pristatančioje naujas laidas, kur tapo dangoraižio langų plovėju, speleologu, lakūnu ir kitų profesijų atstovu.

“Aš manau, kiekvienas iš mūsų gyvenime svajoja apie daugybę profesijų – nuo policininko iki muzikanto, tačiau gyvenime pasirenkame tik vieną iš jų. Todėl kartais taip norisi išbandyti tas sritis, apie kurias nieko nežinai, tai, kas dar nepatirta”, - dalijosi įspūdžiais Vytenis.

Laidos vedėjo drąsa nustebino su juo dirbusią komandą. Kol Vytenis lipo ant “Green hall” pastato stogo, vos ne kasdien tai darantys aukštalipiai lažinosi, kada laidos vedėjui pritrūks drąsos. Tačiau visų nuostabai, tokį ekstremalų iššūkį priėmęs aštrialiežuvis Vytenis nė kiek neišsigando ir paklusniai vykdė visus fotografo prašymus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)