Tai sumušė žymiausių aktorių atlyginimų rekordus įvairiose kategorijose, įskaitant ir komedijas bei televizijos realybės šou.

Po H. Laurie daugiausiai uždirbantys yra Christopheris Melonis ir Mariska Hargitay, kurie už vieną televizijos serialo „Įstatymas ir tvarka: specialusis skyrius“ („Law & Order: SVU”) seriją gauna po 395 tūkst. JAV dolerių (apie 1,05 mln. litų), bei Davidas Caruso, kurio vaidmuo kiekvienoje „CSI: Majamis” („CSI: Miami“) serijoje pelno jam po 375 tūkst. JAV dolerių (apie 1 mln. litų).

H. Laurie perėmė estafetę iš Kieferio Sutherlando, kurio serialas „24 valandos” („24 hours“) baigėsi kiek anksčiau šiais metais. Už Jacko Bauerio vaidmenį jis uždirbdavo po daugiau kaip 330 tūkst. JAV dolerių (apie 883 tūkst. litų) už vieną seriją.

H. Laurie, kuris pirmą kartą pasirodė televizijoje su Stephenu Fry kaip komikų dueto „Fry and Laurie” narys, vėliau vaidino televizijos seriale „Blackadderis” („Blackadder”).

Neseniai H. Laurie pranešė, kad šiuo metu įrašinėja albumą „New Orleans blues”, kuris bus išleistas kiek vėliau šiais metais.

H. Laurie dar toli iki daugiausiai uždirbančių Holivudo aktorių. Remiantis tuo pačiu tyrimu, Charlie Sheenui už vieną humoro serialo „Du su pusė vyro” („Two and a Half Men”) seriją yra mokama po 1,25 mln. JAV dolerių (apie 3,3 mln. litų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją