Prieš fotoobjektyvus ir TV kameras pasirodę šokėjai ne tik parodė, kokių judesių jau išmoko, bet ir išreiškė nuomonę, kuri pora labiausiai verta nuskinti „Kviečiu šokti“ laurus. Projekto kūrėjai visiems vakarėlio dalyviams išdalijo korteles, ant kurių susirinkusieji užrašė poros, kuri, jų nuomone, labiausiai verta šokių projekto pergalės. Tiesa, LNK surengtoje apklausoje dalyvavo ne tik patys šokėjai, bet ir žurnalistai bei fotografai. Neilgai trukus LNK atstovai paskelbė pirmosios intriguojamos apklausos rezultatus, kurie pranoko daugelio lūkesčius.

„Sandra Kniazevičiūtė ir Rimas Valeikis“, – pranešė vienas „Kviečiu šokti“ vedėjų Rolandas Vilkončius, o tuo metu nugriaudėjo audringi susirinkusiųjų plojimai ir pora buvo pakviesta sušokti savo „pergalės“ šokį.

„Greičiausiai nė velnio taip nebus“ – optimizmu netryško R. Valeikis, tačiau jo partnerė S. Kniazevičiūtė neslėpė džiaugsmo dėl vilčių teikiančios prognozės. „Esu sujaudinta, nesitikėjau tokio įvertinimo“, – šypsodamasi kalbėjo ji.

„Kviečiu šokti“ vakarėlio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją