Triukšminga kompanija buvo nugabenta prie Katedros aikštės, kur šokio sugebėjimus demonstravo tiesiog skvere.

Aktorė Ineta Stasiulytė ir TV šokių projektų šou favoritas Deividas Meškauskas ir šį sykį atrodė rimtai nusiteikę, gerokai parepetavę ir puikiai susišokę.

Dainininkė Irma Jurgelevičiūtė ne tiek šoko, kiek šmaikštavo ir bandė visiems aplinkiniams įpilti vyno.

Ekstravagantiškoji advokatė Svetlana Pronina prisipažino, kad šokti dar nespėjo išmokti ir nutarė griebti jautį už ragų - ilgai iš glėbio nepaleido laidos prodiuserio Justino Milušausko.

Laidų vedėjas bei prodiuseris Gediminas Jaunius gyrėsi, kad jau du mėnesius nerūko ir visiems bandė į galvas įkalti savo partnerės Gaudrės Kazlauskaitės vardą.

Dainininkas Donatas Montvydas ir radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius su savo partnerėmis stengėsi margaspalvį šurmulį stebėti kukliai iš šalies.

Policijos komisaras Ramūnas Matonis klausėsi V. Šapranausko juokelių apie tai, kad dabar šis bent jau iki Naujųjų metų turi policijoje „blatą“.

Autobusu taip pat vėžinosi pedagogė Eirida Daukšienė ir Amerikos šokių šou patirties ragavęs Olegas Koliakinas, Seimo narys Žilvinas Šilgalis ir specialiai dėl šio projekto į Lietuvą atskridusi Karina Jeremian.

O štai Asta Valentaitė ir Andrius Kandelis į autobusą pažvelgė nepatikliai ir nelipę į jį atvyko tiesiai į vakarėlį vienoje sostinės vyninių, kur laukė raudonas kilimas ir projekto senbuviai. Šie buvo prisigalvoję studentų krištynų vertų užduočių, kurias naujokai, nors ir nenoriai, bet buvo priversti vykdyti.

Šventėje nedalyvavo operos solistė Ona Kolobovaitė, kuri su draugu aktoriumi Mariumi Jampolskiu ilsisi Brazilijoje. Frontą laikė populiarusis jos partneris Andrius Butkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją