„Mums malonu ir vėl pristatyti šokius. Pernai Lietuvą užkrėtę šiuo virusu ir šiemet kviečiame žiūrovus kartu su šeimomis stebėti ryškiausių žvaigždžių ir žymiausių profesionalių šokėjų pasirodymus. Labai tikimės, kad šokio gerbėjai nepamiršo „Šok su manimi“ intrigų ir jau žino, ką nuo rugpjūčio 21-osios veiks šeštadienio vakarais“, – sako TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Pirmoje „Šok su manimi“ laidoje didžiojoje scenoje pasirodys ne tik nauji aistringi šokėjai, bet ir žymūs pramogų, politikos ir sporto atstovai. Jie visi kartu ateis pasidžiaugti naujajame sezone pasekėjų sulaukusiu projektu ir pristatys savo poras favorites.

„Specialioje atidarymo laidoje kiekvieną porą pristatys žymūs žmonės. Jie ne tik papasakos apie būsimus dalyvius, bet ir atliks specialų pasirodymą – kas šoks, kas dainuos, o kas pateiks ne vieną staigmeną studijos svečiams, ir patiems dalyviams. Pavyzdžiui, Žilvinas Šilgalis įkalbėjo savo kolegą Artūrą Zuoką pristatyti jo porą ir sušokti. Kokiam šokiui ruošiasi buvęs Vilniaus meras, žiūrovai sužinos netrukus“, – apie „Šok su manimi“ atidarymą pasakoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Jau rugpjūčio 21 dieną, kartu su „Šok su manimi“ pradžia, TV3 žiūrovai sužinos startavusių porų telefono numerius ir galės išreikšti pirmąsias simpatijas.

„Atidarymo laidoje prasidės balsavimas ir jau sužinosime žiūrovų favoritus – pirmosios poros išgirs savo gerbėjų verdiktus. Vėliau prie projekto prisijungs dar keletas porų – jos pakeis iškritusius pirmuosius šokėjus. Balsavimo principas bus lygiai toks pat kaip ir pernai. Šokėjų pasirodymus du šeštadienius vertina komisija ir žiūrovai. Susumavus rezultatus paaiškėja, kas palieka projektą“, – balsavimo taisykles primena N. Kavaliauskienė.

„Šok su manimi“ antrojo sezono atidarymo šokiams – valsui ir čia čia čia – ruošiasi verslininkė Asta Valentaitė ir visų laikų geriausias Lietuvos Lotynų Amerikos šokėjas Andrius Kandelis, operos solistė Ona Kolobovaitė ir Pasaulio bei Europos čempionas Andrius Butkus, aktorė Ineta Stasiulytė ir TV šokių projektų šou favoritas Deividas Meškauskas, pedagogė Eirida Daukšienė ir Amerikos šokių šou patirties ragavęs Olegas Koliakinas, dainininkė Irma Jurgelevičiūtė ir dešimties šokių čempionas Tomas Slausgalvis, atlikėjas Donatas Montvydas ir jo žavioji partnerė Katerina Voropaj, policijos komisaras Ramūnas Matonis ir stipriau vyrų širdis priverčianti plakti profesionali šokėja bei trenerė Rasa Židonytė, Seimo narys Žilvinas Šilgalis ir specialiai dėl šio projekto į Lietuvą atskridusi trijų šalių čempionė Karina Jeremian, TV laidų vedėjas bei prodiuseris Gediminas Jaunius ir „Tu gali šokti“ antrosios vietos laimėtoja Gaudrė Kazlauskaitė, vyriausia projekto dalyvė, charizmatiška asmenybė, advokatė Svetlana Pronina ir „Tu gali šokti“ nugalėtojas Tomas Uroška, TV ir radijo stoties M-1 laidų vedėjas Aistis Mickevičius ir jaunimo Pasaulio dešimties šokių čempionė Viktorija Kunauskaitė bei dar keletas porų, apie kurias projekto kūrėjai praneš jau visai netrukus.

Specialus ir didingas pernai per milijoną žiūrovų pritraukusio „Šok su manimi“ antrojo sezono atidarymas – jau rugpjūčio 21 dieną per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją