Televizijos serialo siužetas yra apie įtakingą trijų asmenų niujorkiečių šeimą: tėvą Alexą ir du vaikus - Terry ir Mandy. Alexas – žinomas dailininkas, kurio šlovės laikas, deja, jau praėjo, Terry – kompozitorius, kuris stengiasi pastatyti sudėtingą šou Brodvėjuje, o advokate dirbanti Mandy stengiasi išlaikyti šeimą kartu.

Pagrindinius vaidmenis šiame seriale atlieka Frank Langella, Hope Davis ir Norbertas Leo Butzas. Pranešama, kad „Oskaro” laimėtoja S. Sarandon šiame seriale atliks antraplanį vaidmenį. Ji vaidins choreografę, kuri padeda Terry statyti jo naująjį šou. Kol kas nėra žinoma, ar S. Sarandon personažas bus nuolatinis serialo veikėjas ar pasirodys tik pirmojoje bandomojoje serijoje.

Primename, kad 2010 m. režisierės Kathryn Bigelow filmas „Išminuotojų būrys” („The Hurt Locker”) gavo kelis „Oskaro” apdovanojimais, įskaitant ir už geriausią filmą bei geriausią režisieriaus darbą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją