„Serialas nesiekia atkartoti realių įvykių, personažai yra išgalvoti, o Drąsius Kedys nėra tiesioginis aktoriaus R. Boravskio kuriamo personažo prototipas“, - DELFI teigė TV3 atstovė spaudai Rita Markeliūnaitė.

„R. Boravskį išsirinkome iš kelių pretendentų. Mūsų pasirinkimą lėmė tai, kad esame su juo dirbę seriale „Svetimi“ ir vertiname šio aktoriaus profesionalumą. Su juo lengva dirbti filmavimo aikštelėje. Kai rinkome pagrindinį herojų, išvaizda nebuvo ypač svarbus kriterijus. Geras aktorius turi sugebėti vaidinti ir gerus, ir blogus personažus. Žiūrovai nuspręs patys, koks yra mūsų pagrindinis herojus“, - būsimo serialo subtilybių atskleisti nenorėjo ir kompanijos „Videometra“ savininkas Rolandas Skaisgirys.

Kino ir teatro aktorius R. Boravskis TV žiūrovams žinomas iš serialo „Svetimi“, kuriame vaidino Lorencą. Jis taip pat vaidino Lietuvoje kurtose užsienio kompanijų kino juostose „Pasipriešinimas“, „Kalnietis: ištakos“ bei lietuvių režisierių filmuose „Dievų miškas“ bei „Normali pora“.

Serialo „Drąsos kaina“ režisierius - Raimundas Banionis. Serialas bus transliuojamas naujame TV3 sezone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)