Vakarėlio metu pristatytos būsimojo LNK projekto poros. Iš viso jų bus net 16. Kaip DELFI sakė LNK atstovas Gediminas Malaškevičius, kiekviena pora tiesioginės transliacijos metu žiūrovams parodys po tris skirtingus šokius, kuriuos vertins profesionali komisija.

„Jau aišku, kad vyriausiojo komisijos pirmininko pareigas eis Vytenis Pauliukaitis“, – DELFI atskleidė G. Malaškevičius, tačiau kokie šokių profesionalai kurstys aistras projekto metu vertindami pasirodymus, nutylėjo. Esą kol kas dar nėra apsispręsta.

Atlikę keletą šokių būsimojo projekto dalyviai netrukus prie bendro šokio restorano vidiniame kiemelyje pakvietė prisijungti bei žingsnelių pasimokyti žurnalistus. Kad ir kaip choreografai bei būsimojo projekto dalyviai viliojo žurnalistus prisijungti prie šokėjų, drąsiausia pasirodė esanti tik vieno interneto portalo žurnalistė, kuri atsipalaidavusi leido sau įsilieti į šokėjų būrį.

Ypač didelio žiniasklaidos susidomėjimo sulaukė „Kviečiu šokti“ dalyvė žurnalistė Milda Bartašiūnaitė. Pasirodžiusiai šokių aikštelėje su partneriu Mildai skambėjo ne tik padrąsinimo šūksniai, bet ir audringi plojimai. Tiesa, stipriosios lyties atstovų dėmesį M. Bartašiūnaitė patraukė ypač seksualia moteriška figūra ir išlavintais kojų raumenimis.

Ne mažiau dėmesio šokių aikštelėje pasirodžiusi drauge su partneriu Andriumi sulaukė ir Jolanta Paulauskienė. Moteris atrodė sulysusi bei atgavusi puikią sportinę formą. Projekto rengėjai DELFI taip pat tikino apie sparčiai nuo šokių repeticijų dailėjančias moters kūno linijas. Tiesa, žurnalistus šįsyk labiau domino ne moters kūno linijos, bet naujoji jos šukuosena. J. Paulauskienė vakarėlio metu pasirodė seginti šviesios spalvos plaukų šinjoną.

Į vakarėlį atvykęs parlamentaras Andrius Šedžius taip pat neliko nepastebėtas. Žurnalistams pademonstravęs, ką sugeba ant parketo, vyras netrukus prabilo apie savo šokių partnerės Beatos gimtadienį ir jai įteikė didelę puokštę raudonų rožių.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją