„Ko gero visi sutiks, kad Arūnas yra didžiausias visų laikų talentų krapštytojas. Pro jo akis nepraslydo nė vienas talentingas žmogus. Be abejonės, Arūnas turi pačią geriausią akį įžiūrėti talentą net tokiame žmoguje, kuris net nemano esąs talentingas“, – sako „2 minutės šlovės“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

L. Šeškus džiaugiasi, kad laisvus nuo politinės veiklos sekmadienius Valinskas sutiko skirti naujų talentų paieškai LNK projekte.

„Kiekvienas iš mūsų turime kokį nors talentą. Kaip ir gėlei, jam reikia vienintelio dalyko. Gėlei – vandens, o talentui – drąsos jį parodyti. Ir tuomet jis atsiskleis. Visiems matant“, - sako „2 minučių šlovės“ komisijos narys A. Valinskas.

LNK jau pradėjo atrankas į antrąjį šou „2 minutės šlovės“ sezoną. Pirmoji atranka vyko Vilniuje, dar laukia kūrybinės grupės ir potencialių dalyvių susitikimai kituose miestuose. Dalyvauti antrajame laidos sezone pakviesti ir visi „2 minutės šlovės“ finalininkai, kurie turi teisę bandyti laimę iš naujo. Naujus ir buvusius dalyvius Vytenis Pauliukaitis ir kūrybinės grupės pasamdyti mokytojai dalyvių laukia specialioje vasaros Talentų akademijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją