Aktorius seriale kurs gydytojo vaidmenį. „Mano herojus – reanimacijos skyriaus vedėjas, labai profesionalus daktaras, turintis nedaug laisvalaikio, bet tiek, kiek jo lieka, jį skiriantis moterims. Daktaras lovelasas. Kol kas tik tiek galiu išduoti“, - šypsosi aktorius, jau nusifilmavęs pirmosiose antrojo sezono serijose.

Su Daliumi Mertinu seriale ir toliau vaidins G.Girdvainis, V.Valiukevičius – Milanno, V. Matačiūnaitė, J. Matekonytė, T. Rinkūnas, D. Michelevičiūtė, R.Kurienė, A.Paulavičius, E. Driukaitė, R. Šimukauskas.

Serialą kurianti „VRS grupė“ atskleidžia, kad mylimus herojus žiūrovai išvys naujoje dramatiškos meilės istorijoje. Įsimylėjusi jaunuolių pora - Tomas su Migle (akt. Vaidotas Valiukevičius ir Vilija Matačiūnaitė) švenčia savo antrąsias vestuvių metines ir rengiasi ilgam bei laimingam gyvenimui. Tuo tarpu Miglės sesuo Milda (akt. Eglė Driukaitė) sužino, kad seneliai paliko žemės sklypą. Brangus palikimas atiteks tai seseriai, kuri santuokoje išgyvens trejetą metų. Ar turtų trokštanti Milda imsis ardyti sesers meilės idilę?

„Mano mylimas prieše 2“ – jau nuo naujojo LNK sezono.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją