Komisijos narių vietas užėmę ir dalyvių šokius komentavę Ineta ir Deividas privalėjo ne tik liežuviu pliaukšti, bet ir savo improvizacinį šokį parodyti. Tai buvo lemtingas susitikimas, padėjęs pernai metų „Šok su manimi“ nugalėtojui sutikti dalyvauti ir antrame šio projekto sezone.

„Ineta jau buvo sutikusi rudenį savo pasirodymais džiuginti TV3 žiūrovus. Ir puikų partnerį turėjo – Latvijos bei Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempioną Viktorą Šrubaką, tačiau vyras gavo pasiūlymą išvykti į JAV ir televizinio projekto atsisakė, palinkėjęs Inetai puikaus partnerio, nuvesiančio ją iki pergalės. Taip jau atsitiko, kad Deividas, planavęs padaryti pertrauką, sutiko ir vėl prakaituoti ne tik šokių aikštelėje, bet ir prieš televizijos kameras“, – sakė antram TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ sezonui besiruošianti projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Deividas Meškauskas jau dalyvavo ne viename televizijos šokių projekte, dviejose nugalėjo, todėl šiemet buvo griežtai nusprendęs nebešokti.

„Mano gyvenimas – šokiai, pasirodo, aš nuo jų priklausomas ir nešokti turbūt negaliu. Tiesa, labai bijau žiūrovų reakcijos: „A, vėl čia tas. Ką, jam dar maža?“ – nerimavo Deividas.

Nespėjęs išleisti pernai laimėto piniginio prizo, šokėjas dar nežino, kaip jam seksis šiemet pelnyti komisijos ir žiūrovų palankumą.

„Laimėto prizo dar neliečiau. Dabar sprendžiam, ar tuos pinigus skirti vaikų kambariui įrengti, ar vestuves iškelti“, – šypsojosi Deividas, Šv. Valentino dieną pasipiršęs savo mylimajai ir sūnaus motinai Rūtai Ščiogolevaitei.

D. Meškausko būsima „Šok su manimi“ partnerė taip pat nėra abejinga šokiui, jos mylimas vyras – Tango meistras Eduardas Gimenezas. Kartu jie augina penkerių metų dukrą Upę. Ineta, paklausta ar tik nereiks jai mokyti Deivido tango, nusijuokė: „Jei esi siuvėjo žmona, vadinasi turi tobulai mokėti siūti? Ne, taip tikrai nėra. Man reikės daug ir visų šokių mokytis, tarp jų ir tango. Tiesiog degu šiuo projektu, kiekvienam šokiui jau turiu po kelis režisūrinius sprendimus, knisuosi, domiuosi, naktimis nemiegu galvodama, ką ir kaip įdomiau sugalvoti. Technikos, žingsnelių tegu Deividas moko, o idėjiniu vadu pasistengsiu būti pati”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją