„Einu su draugais į miestą“, - sakė Saulius Karinai, besiruošiančiai į laidos filmavimą. Karina kiek sutriko, kad mylimasis jos nelydės į filmavimą, tačiau nieko nesakė.

Moteris pastebėjo, kad besiruošdamas išeiti, Saulius į krepšį susikrovė sceninius drabužius. Karina sutriko – kam Sauliui, einančiam su draugais pasėdėti kavinėje, reikalingi drabužiai. Ji supyko ant pėdas mėtančio Sauliaus ir laidos filmavime buvo įsitempusi.

Tačiau kai Karina pamatė su visa sveikintojų kompanija į studiją įvirstantį ir mylimąjį Saulių, prapliupo kvatotis. Tai buvo tikra gimtadienio staigmena.

Panašią staigmeną draugei parengė ir dainininkė Aistė Pilvelytė. Prieš kelias valandas kalbėdama su savo geriausia drauge, aktore Egle Jackaite, Aistė nė neužsiminė apie „Kai švenčia Jaučiai“ filmavimą, kuriame ji buvo pasirengusi pasveikinti Eglę.

Kartu su Egle Jackaite ir Karina Krysko studijoje gimtadienius šventė Česlovas Juršėnas, Donatas Banionis, Jolanta Blažytė, Artūras Orlauskas, Rūta Mikelkevičiūtė ir Vidmantas Urbonas.

Jolantai Blažytei jos vyras Viktoras Uspaskich dainavo dainą „Verta“, o netikėtų dovanų įteikė jos šokių partneris Gintaras Svistunavičius. Gintaras prisiminė, kad jo šokių partnerei visada būdavo šalta ir ji nuolat prašydavo paskolint megztinį, kurį... pamesdavo. Gimtadienio proga jis turtingiausiai Lietuvos moteriai įteikė džemperį su dideliu užrašu „Jump“.

Laida „Kai švenčia Jaučiai“ – jau šiandien, trečiadienį, 19.40 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją