Tik dvi poros iš keturių turėjo teisę patekti į iškilmingą „Žvaigždžių duetų“ finalą.

Komisija daugiausia balų atidavė naujam Lietuvos scenos atradimui, žurnalistės Akvilės Kavaliauskaitės ir unikalaus balso savininko Donato Montvydo duetui. Antrojoje vietoje pagal komisijos vertinimus buvo N. Zvonkė ir V. Cololo, trečiojoje – A. Žiliūtė ir A. Chošnau, paskutinėje – D. Zvonkus ir Eglė Jackaitė.

Žiūrovai pirmąją vietą skyrė Vitalijui su Natalija, antrąją – Akvilei su Donatu. Žiūrovų skambučiai lėmė, kad, susumavus su komisijos balais, pirmoje vietoje atsidūrė Vitalijus su Natalija, antrojoje – Akvilė su Donatu.

Su šou turėjo atsisveikinti Aida su Alanu ir Deivydas su Egle.

Kitą šeštadienį antrajame pusfinalyje dalyvaus kitos keturios poros - Kastytis Barisas ir Vaida Genytė, Giedrė Balutytė ir Vilius Tarasovas, Marius Jampolskis ir Irūna bei Eimutis Kvoščiauskas ir Irma Jurgelevičiūtė.

Keturi stipriausi duetai gegužės 29-ąją dainomis susikaus tiesioginiame „Žvaigždžių duetų“ finale „Forum Palace“ rūmuose, pranešė LNK.

Prizinių vietų laimėtojams atiteks auksinis, sidabrinis ir bronzinis mikrofonai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją