Visą tą laiką, kol laidose buvo renkami 18 finalistų, projekto komanda buvo atakuojama skambučiais ir verčiama laiškais. Kelios dešimtys atrankose neįvertintų žmonių atkakliai siekė, kad jiems būtų suteiktas dar vienas šansas. Ir laidos kūrybinei grupei teko nusileisti.

Šį sekmadienį patiems tvirčiausiems dėl savo talento projekto rengėjai suteiks paskutinį šansą. Specialioje „2 minutės šlovės“ laidoje pasirodys vienuolika iki šiol nematytų dalyvių, kurie tvirtai tiki, kad Lietuva privalo išvysti jų talentą. Du iš jų, be jokių papildomų atrankų ar pusfinalių, pateks tiesiai į finalą, kuriame lygiomis teisėmis stos į kovą su projekto senbuviais, nuėjusiais ilgą ir sudėtingą kelią dėl pagrindinio prizo – 40 tūkstančių litų.

„Esu labai dėkingas čia susirinkusiai publikai už jų pasirinkimą, nes neturėčiau, ką pasakyti, ir komentuoti būtų labai nemalonu“, – šį sekmadienį po šokiruojančių dalyvių pasirodymų pasakys paprastai žodžio kišenėje neieškantis komisijos pirmininkas Algis Ramanauskas.

Kitas komisijos narys Vitalijus Cololo taip pat nenustygo vietoje, kai pamatė poeziją kuriančio ir pagal Maiklo Džeksono muziką šokančio Ričardo Mingino pasirodymą. „Mano kūryba gal ne visiems suprantama, bet labai intriguojanti,“ – sakė jis ir įteikė komisijai kelis storus savo eilėraščių sąsiuvinius. Jo pasirodymo metu publika taip įsisiūbavo, kad Vitalijus Cololo šoko nuo kėdės ir puolė į sceną.

Kaip vienoje scenoje dera poezija su Maiklo Džeksono muzika, „AC/DC“ su „Yva“ ar beatbox‘as su auksiniu Kauno baritonu ir ką ekscentriškiems dalyviams pasakys komisija – šį sekmadienį specialioje „2 minutės šlovės“ laidoje 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją