O.Kolobovaitė, ketvirtadienį atėjusi į LNK stebėti paskutinio netiesioginio duetų filmavimo, elgėsi kaip atsitiktinė žiūrovė. Su drauge visą laidos laiką prasėdėjo tarp publikos ir pasibaigus koncertui skubiai patraukė išėjimo link. M.Jampolskis pasiliko užkulisiuose ir išėjo vėliau.

M.Jampolskio projekto partnerė Irūna Puzaraitė taip pat nutarė būti paslaptinga. Ji demonstratyviai vengė artintis prie vieno iš savo palydovų ir jokiu būdu nenorėjo būti nufotografuota drauge. Pradėjusi dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“ M.Puzaraitė išsyk į save atkreipė dėmesį, kai scenoje suvaidino aistringą bučinį su M.Jampolskiu ir netrukus išsiskyrė su ilgamečiu draugu. Tiesa, dainininkė griežtai paneigė gandus, kad būtent švelnūs jos ir scenos partnerio santykiai buvo skyrybų priežastis. Oficialiai šiuo metu I.Puzaraitė yra vieniša, bet sklinda kalbos, kad su buvusiu draugu mergina ilgai išsiskyrusi nebuvo. Taip pat yra žinoma, kad į viešumą iškilusios buvusių „Mokinukių“ dabar „Studenčių“ meilės istorijos kenkia grupės įvaizdžiui ir labai nepatinka grupės vadovei Laimai Lapkauskaitei.

Daug dėmesio visų „Žvaigždžių duetų“ metu sulaukę M.Jampolskis ir I.Puzaraitė netrukus galės lengviau atsipūsti. Trečiadienio vakarą nufilmuota laida buvo jau antrasis projekto pusfinalis. Jame dalyvavo keturios poros: Irma Jurgelevičiūtė ir Eimutis Kvosčiauskas, Giedrė Balutytė ir Vilius Tarasovas, Vaida Genytė ir Kastytis Barisas bei jau minėti I.Puzaraitė ir M.Jampolskis. Po kelių savaičių žiūrovai ir komisija spręs, kurios dvi poros vertos finalo, o kurios turėtų pasitraukti iš duetų.

Antrą pusfinalį laimėjusios poros prisijungs prie dviejų pirmo pusfinalio nugalėtojų (jos paaiškės šį šeštadienį). Kova dėl duetų nugalėtojų vardo vyks tiesioginiame eteryje gegužės pabaigoje.

Filmavimo akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją