Būdamas maksimalistu, jis atvėrė savo gyvenimo principus: „Jei šaudyti – tai šaudyti, jei gerti – tai gerti, o jei mylėti – tai iki pat galo“.

Deja, iki šiol vis dar svajonių jaunikiu tituluojamas Marijus neturi nei vaikų, nei tos, su kuria galėtų kaip pats sakė, „būti iki galo“. Vidurinio amžiaus krizė? Galbūt.

O štai visada jaunatvišku maksimalizmu trykštanti muzikologo Dariaus Užkuraičio draugė Nijolė Statkutė įsitikinusi, kad jokių krizių nejausime, jei „priprasime prie savęs tokių, kokie esame“. Moteris sako, kad net „senti reikia išmokti gražiai“, todėl neįsivaizduoja savęs pasidariusios plastinę operaciją.

Sulaukęs 33-ejų pasikeitė ir visiems žinomas verslininkas Darius Katinas, o netrukus jubiliejų švęsiančios grupės ŽAS narys Marijus Berenis nusikirpo plaukus ir ruošiasi pirkti „Harley-Davidson‘ą“...

Kodėl taip pasikeitė vyrai ir kokią būseną jie vadina „rožiniu asiliuku“ sužinosite jau šį šeštadienį 10.30 laidoje „Šeštadienio rytas“ per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją