Daugiausia žiūrovų klausimų susilaukė rašytojas, LTV vedėjas Algimantas Čekuolis, istorijos profesorius Alfredas Bumblauskas, astrologė Palmira Kelertienė, kunigas Ričardas Doveika, aktorius Regimantas Adomaitis, režisierius, rašytojas ir dainų atlikėjas Vytautas V. Landsbergis, olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, gydytoja ir publicistė Filomena Taunytė, LTV laidos vedėja Rita Miliūtė, chirurgas onkologas Karapetas Babajanas, aktorė ir režisierė Galina Dauguvietytė, ekonomistas Gitanas Nausėda.

Pokalbiai, kurie nebuvo transliuojami į eterį, buvo įdomi proga išgirsti, kaip jų pasiekimus ir darbus vertina žmonės. „Dauguma dėkojo, klausė patarimų, norėjo išgirsti mūsų balsus“, – įspūdžiais dalijosi šeštadienio vakarą LTV studijoje praleidę žymūs Lietuvos žmonės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją