„Mis bikini“ konkurse varžėsi Baiba Skurstenė ir Eglė Jackaitė. Joms asistavo „paplūdimio barmenas“ Marius Gelažnikas. „Aš labai mėgstu vasarą ir barmenus“, - pareiškė Ingė Valinskienė po šio pasirodymo.

„Nususęs viščiukas“ ir „rupūžiukas“ – „gelbėtojui“ Eimučiui Kvoščiauskui skirti Kristinos Kazlauskaitės epitetai. „Aš tave ant blakstienų pastatysiu ir priversiu dainuoti“, – Irmai Jurgelevičiūtei skirti griežti jos pamokymai. „Aš tave pati bėgčiau gelbėti, net jei iki kauliukų vandenyje stovėtum“, - reziumavo liesą aktoriaus kūną nužvelgusi komisijos narė.

Vasara – vestuvių metas. Vasaros „Žvaigždžių duetai“ be vestuvių būtų nepilni. Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė „sutuokė“ Laimą Lapkauskaitę ir Kastytį Barisą. Pastarasis pasirodė esąs aršus ir pavydus jaunikis. Komisija vienbalsiai nusprendė, kad paprastai emocionalumo scenoje stokojantis K. Barisas, šį sykį pataikė į tinkamas roges.

Savo rolę „vestuvėse“ atrado ir Marius Gelažnikas. „Kaimynas stikliuko kilnotojas“ - būtent šiame amplua sublizgėjo jis. „Ar gausiu apdovanojimą už antraeilį vaidmenį?“, - klausinėjo išlenkęs ne vieną vandens pripildytą tautelę.

„Ši pora yra arti genialumo. O kas tai yra? Tai paprasta kaip vienas centas: žiūri ir negali patikėti kaip paprasta viskas atrodo“, - apie M. Jampolskio ir I. Puzaraitės duetą filosofavo Vytautas Juozapaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją