„Nebedalyvausiu projekte. Daug laiko praleidau ligoninėje. Tuo tarpu pasiruošimas vyksta, kitos merginos dalyvauja filmavimuose, mokosi šokti. Manau, dalyvavimą šou tęsti nebūtų logiška“, – DELFI apie pasitraukimo iš „Misis Lietuva“ aiškino dainininkė ir pridūrė, esą verstis per galvą kol sveikatos būklė ne ideali – nebūtų išmintingas sumanymas.

Paprašyta patikslinti, kiek laiko praleido gydymo įstaigoje, Ingrida sakė, jog medikų priežiūroje ji išbuvo savaitę ir dar vieną savaitę gydėsi namuose.

„Liga įsikibusi, gijimas vyksta iki šiol – tai užtruks. Toliau geriu vaistus ir lankau procedūras. Teko rinktis. Pagalvojau, kad reiktų pailsėti ir pasveikti iki galo“, – kalbėjo ji.

Nors mergina, pradėjusi dalyvauti realybės šou, turėjo lūkesčių, dėl savo apsisprendimo nebedalyvauti sakė nenusiminusi. Esą svarbiausia – sveikata, o labiausiai merginą džiugina tai, kad palengva savijauta po ausies uždegimo gerėja, nors ir palaipsniui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją