Jau seniai duetų užkulisiuose kiekvieno filmavimo metu aptarinėjama ir lažinamasi dėl šios poros, neva Marius ir Irūna – verti pripažinimo bei triumfo „Žvaigždžių duetuose“. Uoliai filmavimus lankantys žiniasklaidos atstovai, rašydami apie minėtos poros pasiekimus, jau seniai įprato vartoti žodį „tradiciškai“. „Tradiciškai“ šio šeštadienio lyderiais tapo Marius ir Irūna, konkurentams bepalieką vis mažiau vilčių. Žinoma, jiems, kaip visada, reikėjo išklausyti ir ne ypač aštrių komisijos pastabėlių, tačiau kad ir kaip būtų, pora vėl sulaukė ne tik puikių įverčių, bet ir žiūrovų simpatijų.

Savaitės lyderiais M. Jampolskis ir Irūna tapo n-ąjį kartą, todėl kai kurių projekto gerbėjų nuomone, jiedu turėtų tapti „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojais ir didžiajame finale.

Galutinėje dviejų savaičių turnyrinės lentelės antrojoje vietoje atsidūrė Vitalijus Cololo ir Natalija Zvonkė, trečiojoje – Akvilė Kavaliauskaitė ir Donatas Montvydas. Per plauką nuo iškritimo, devintojoje vietoje, liko Kastytis Barisas ir Vaida Genytė.

Profesijų vakaras kaip niekad buvo stiprus, net keturios poros iš komisijos gavo maksimalų balų skaičių. Pirmąją ir ketvirtąją vietas dalijosi Akvilės Kavaliauskaitės ir Donato Montvydo, Jeano Claude‘o ir „69 danguje“, Giedrės Balutytės ir Viliaus Tarasovo, Mariaus Jampolskio ir Irūnos duetai. Todėl tą vakarą ypač svarbūs buvo žiūrovų balsai.

"Žvaigždžių duetų" akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją