Viešinimas per LTV vyks nuo balandžio 8 d. iki gegužės 1 d. Norintieji paaukoti 5 Lt turėtų skambinti telefonu 1406, 10 Lt – 1407.

Gegužės 1 d. LTV studijoje bus dvidešimt žymių Lietuvos žmonių, kuriems bus galima skambinti ir su jais kalbėtis (pokalbio kaina – 10 Lt).

Pokalbiai į eterį netransliuojami – tai papildomas šaltinis aukoms rinkti. Žymių žmonių būryje bus olimpinis čempionas disko metikas Virgilijus Alekna, aktorius Regimantas Adomaitis, kunigas Ričardas Doveika, rašytojas Juozas Erlickas, žurnalistai Rita Miliūtė ir Algimantas Čekuolis, kiti.
Per koncertą LTV didžiojoje studijoje bus Gruzijos bičiulių ložė. Tai – Gruzijos ambasadorius, bendruomenės nariai, Gruzijos ir Lietuvos verslininkai, politikai, žurnalistai, menininkai, turintys tiesioginių ir netiesioginių ryšių su Gruzija. Šie asmenys dalysis įspūdžiais apie Gruziją ir ragins aukoti Gruzijos karo pabėgėlių vaikams.

LTV programoje bus Lietuvos ir Gruzijos 6 sąšaukos, abiejų tautų dainos. Koncerte dalyvaus Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, Rosita Čivilytė ir Donatas Montvydas, Neda, Vaida Genytė, kiti atlikėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją