„Partneris „Žvaigždžių duetuose“ – svarbesnė partija nei sutuoktinis. Ieškojome, bet Vaškytės verto kol kas neradome. Ko gero, teks palaukti kitų metų ir su Živilės vertu vyru dalyvauti kituose sezono projektuose. Žodžiu, bet kam Vaškytės neatidavėme“, - DELFI kalbėjo LNK atstovas Gediminas Malaškevičius.

Nors pirmąjį ir turbūt paskutinį šiame TV sezone kartą Ž. Vaškytė scenoje pasirodė su Sasha Song, pastarojo debiutu LNK muzikiniame projekte nebuvo labai patenkinti TV3 televizijos atstovai. Sashą įpareigojo su TV3 pasiršyta sutartis, todėl duetuose dar sykį atlikėjo nebeišvydome. Kadangi Živilė liko viena, jai nuolat buvo ieškoma scenos partnerio, tačiau nesėkmingai.

Antradienį oficialiai pranešta, kad naujokų "Žvaigždžių duetuose" nebeišvysime. Be partnerio nuo vasario likusiai Ž. Vaškytei buvo užtrenkti muzikinio projekto vartai.

Daugeliui moterų pavydą keliančiu biustu ir savo raštingumu garsėjanti Živilė „Žvaigždžių duetuose“ turėjo progą pasirodyti tik kartą, tačiau to užteko sužavėti projekto komisiją, tąsyk apipylusią Ž. Vaškytę liaupsėmis.

Spėliota, su kuo vis dėlto projekto scenoje bus suporuota moteris, tačiau netrukus spėliones užgožė ažiotažas, kilęs po to, kai spaudoje buvo plačiai atspindėta moters idėja apnuoginti savo kūną.

Tiesa, iš pradžių muzikinio projekto rengėjai į duetų sceną drauge su Živile užlipti kvietė ir jos mylimąjį – Edgarą Lubį, grupės „Amberlife“ lyderį, tačiau šis atsisakė esą dėl to, kad duetuose jam nebūtų įmanoma dainuoti tik „Amberlife" kūrinių. .

„Visai neseniai buvau kviečiamas dalyvauti LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“, tačiau atsisakiau, nes projekte negalėčiau 100 procentų atlikinėti savo kūrybos. Man, kaip kūrėjui, trūksta vietos skleisti savo kūrybą“, - dar vasarį DELFI kalbėjo E. Lubys.

Nors atlikėjas tikino duetuose nesutikęs dalyvauti dėl to, jog projekte negalėtų atlikti vien savo kūrybos dainų, šaltinių žiniomis, dainininkas nenori viešumoje demonstruoti jausmų Ž. Vaškytei. Esą jųdviejų santykiai, ypač privatus dalykas, o scenoje to nebūtų įmanoma nuslėpti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją