Komisiją iki ašarų prajuokino projekto lyderiai - Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė. Pora vykusiai parodijavo senstelėjusias estrados žvaigždes. Linksminosi ir lyg dažais pienu laistėsi „statybininkai“ Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo.

Laidos išsišokėliu jau tapo Donatas Montvydas. Ir šį kartą jis užkliuvo komisijai. Jos laikinasis pirmininkas Arūnas Valinskas pareiškė, kad dainininkas per jaunas, kad tinkamai įsijaustų į meilės kančių plėšomo kunigo vaidmenį. Šis pirmininko autoriteto nė trupučio nepabūgo ir puolė ginčytis, kad jo amžius neturi įtakos patirtų išgyvenimų gilumui.

Marius su Irūna dar kartą įrodė, kad yra neabejotini projekto lyderiai.

Galutinėje dviejų savaičių turnyrinės lentelės antrojoje vietoje atsidūrė Vitalijus Cololo ir Natalija Zvonkė, trečiojoje – Akvilė Kavaliauskaitė ir Donatas Montvydas.

Paskutinėje vietoje liko neseniai prie projekto prisijungęs Eimučio Kvoščiausko ir Irmos Jurgelevičiūtės duetas. Kitą šeštadienį žiūrovai juos pamatys paskutinį kartą, jei komisija nesuteiks naujokams antrojo šanso.

Per plauką nuo iškritimo, devintojoje vietoje, liko Kastytis Barisas ir Vaida Genytė.

Profesijų vakaras kaip niekad buvo stiprus, net keturios poros iš komisijos gavo maksimalų balų skaičių. Pirmąją ketvirtąją vietas dalijosi Akvilės Kavaliauskaitės ir Donato Montvydo, Jeano Claude‘o ir „69 danguje“, Giedrės Balutytės ir Viliaus Tarasovo, Mariaus Jampolskio ir Irūnos duetai. Todėl tą vakarą kaip niekada svarbūs buvo žiūrovų balsai.

VietaDuetas
01M.JAMPOLSKIS ir IRŪNA
02COLOLO ir NATALIJA
03A.KAVALIAUSKAITĖ ir D.MONTVYDAS
04M.GELAŽNIKAS ir BAIBA
05K. BARISAS ir V.GENYTĖ
06A.ŽILIŪTĖ ir ALANAS
07JEAN CLAUDE ir 69 DANGUJE
08E.JACKAITĖ ir D.ZVONKUS
09K. BARISAS ir V.GENYTĖ
10E.KVOŠČIAUSKAS ir I.JURGELEVIČIŪTĖ

Laidos akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją