Specialiose nominacijose apdovanoti šie politikai ir kiti visuomenės veikėjai:

„Metų kankinys“ – Linas Karalius – už fizines kančias patirtas negalint lankyti Seimo posėdžių, kai jį buvo įkalinę Arūno Valinsko pasamdyti Tailando transvestitai.

„Metų filmas“ – Automobilininkų drama „Greiti ir pasiutę 45“ – „Lexus“ vaidmenyje Algimantas Salamakinas, „Subaru“ vaidmenyje – Jonas Šimėnas, „BMW“ vaidmenyje – Žilvinas Šilgalis.

„Metų frazė“ – Seimo narė Dalia Teišerskytė – už savo vertės Lietuvai atskleidimą „Turint galvoje, kiek man metų, mane reikia saugoti kaip nacionalinį turtą".

„Metų vargdienis“ – Seimo narė Asta Baukutė – už tai, visą gyvenimą mokėsi aktorystės tik tam, kad patekus į Seimą iškart gautų prasčiausią vaidmenį savo gyvenime.

„Metų operacija“ – Meno reiškinys „Olialia Pupytės“ – už pirmą Lietuvos istorijoje sinchronišką krūtinių didinimą.

„Metų sugrįžimas“ – Gediminas Vagnorius – už tai, kad jo nemeilė Andriui Kubiliui buvo tokia tvari, kad po vienuolikos metų privertė sugrįžti į politiką.

„Metų studentas“ – Politikos mokslų pirmakursis Arūnas Valinskas – už tai, kad vidurinę mokyklą baigęs aukso medaliu, Seimo pirmininko studijas baigė eksternu – per vienerius metus.

„Metų mokslininkas“ – Vis dar Seimo narys Aleksandras Sacharukas – už tai kad atliko trylikos eksperimentų ciklą, kuriuo įrodė, kad Seimo nario kortelė šeimininko nepažįsta.

„Metų dublis“ – Kazimiera Prunskienė – du kartus pripažinta agente, du kartus išteisinta, ir iš antro karto įsteigusi dvidešimt antrą partiją.

Specialioje portalo DELFI įsteigtoje nominacijoje „Liaudies balsas“ susirungė Dalia Grybauskaitė, Linas Karalius ir Andrius Kubilius. Tiesa, ministras pirmininkas sulaukė daugiausiai DELFI skaitytojų balsų, todėl jam atiteko „Auksinis svogūnas“.

„Auksinių svogūnų“ vairas šiemet buvo patikėtas aktorei Agnei Grudytei-Guobienei, Marijonui Mikutavičius ir aktoriui Vytautui Tulevičiui.

Ceremonijos metu koncertavo dainininkai Deivis, Marijus Mikutavičius, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Neda Malūnavičiūtė, Mia, Birutė Dambrauskaitė, Alanas Chošnau, Justinas Lapatinskas, Česlovas Gabalis. Taip pat pasirodė „purpurinis“ Vilniaus choras, šokių studijų „Todes“ ir „Fresh“ šokėjai.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją