Paaiškėjo, kad labiausiai vaikams patinkantis filmas – „Hannah Montana“, o skaityti jie labiausiai mėgsta visas keturias Stephenie Meyer knygas: „Saulėlydį“, „Jaunatį“,„Užtemimą“ ir „Brėkštančią aušrą“.

Apdovanojimų ceremonijoje netrūko nei įspūdingos pilies griuvėsius primenančių dekoracijų, nei specialiųjų efektų. „Metų atlikėją“ skelbęs Marijus Mikutavičius kaip Karlsonas leidosi nuo studijos lubų, o dainininkas Deivis staiga pakilo į poros metrų aukštį.

Vaikų simpatijomis apipiltas V.Šapranauskas iš pirmos eilės turėjo progą stebėti savo draugės Ievos Stasiulevičiūtės debiutą TV3 scenoje. Neseniai prie grupės „Yva“ prisijungusi mergina dar neturėjo progos į sceną lipti savo draugo akivaizdoje. V.Šapranauskas santūriai stebėjo Ievos pasirodymą, o naujoji „Yvos" narė nė akies krašteliu nepažvelgė į pirmos eilės šone sėdinti aktorių

Ceremoniją vedė net keturi žmonės: iš ekranų pažįstami Kristupas Krivickas ir Džiugas Siaurusaitis, per „Chorų karus“ vedėjos vaidmenį išbandžiusi Agnė Grudytė-Guobienė bei šio žanro debiutantė Oksana Zlatkovaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją