Nors studijoje knibždėte knibždėjo į žurnalistų akiratį dažnai patenkantys Seimo nariai, šįsyk permainų bangos grupėje „Yva“ it sūkurys įtraukė žiniasklaidos atstovus ir pasiglemžė visą jų dėmesį. Merginos scenoje surengė net du pasirodymus. Iš pradžių pristačiusios naują husarišką stilių ir kūrinį „Nieko nesakyk“ jos nė nemanė sustoti. Tuo metu, kai parlamentarai LNK televizijos fojė mėgavosi skanėstais ir gėrimais, „Yva“ scenoje pliuškenosi putų pilnose voniose, atlikusios „patobulintą“ hitu tapusį kūrinį „Paparacai“.

Viena vertus, parlamentarai turėjo progą atsipalaiduoti nevaržomi blyksčių ir nepatogių klausimų, mat kai kurie pavakaroję iškart sėdo prie automobilio vairo. Kita vertus, spaudoje neatsidurs gražios jų nuotraukos, nes tuo metu, kai pagrimuoti ir kruopščiai sušukuoti jie atsipalaidavo LNK fojė, spaudos fotografai buvo įnikę į scenoje buvusiose voniose besipliuškenusias „Yvas“. Ypač besirūpinantiems savo įvaizdžiu ir viešaisiais ryšiais teks šiek tiek nusivilti.

„Dviračio žvaigždės“ apdovanojimų ceremonija – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)