Pirmųjų dešimt atrinktųjų ansamblių pasirodymus vertins maestro Stasys Povilaitis, dainininkas, Lietuvos muzikų sąjungos narys, Kauno muzikinio teatro solistas bei daugelio tarptautinių konkursų laureatas Liudas Mikalauskas ir KTU akademinio choro „Jaunystė“ vadovė ir „Chorų karų“ kauniečių pažiba Danguolė Beinarytė.

Estrados grandas S. Povilaitis tiki naujo projekto sėkme ir nuoširdumu, kurį dovanos šalies muzikaliausios ir drąsiausios šeimos.

„Šis pasiūlymas mane sužavėjo idėja – suvienyti visą giminę. Jau įsivaizduoju, kaip visa giminė iš įvairių Lietuvos kampelių susibėga bendrai repeticijai ir traukia vieną dainą. Linkiu, kad tai būtų gražus šeimų talentų konkursas, dainingiausios šeimos rinkimai“, – sako maestro.

Toli gražu Lietuvos estradoje ir televizijos scenoje ne naujoko S. Povilaičio kolegė D. Beinarytė į komisijos kėdę sės pirmą kartą.

„Man tai tikras iššūkis. Šiaip muzikinėje „terpėje“ esu ne naujokė ir per visą darbo laiką esu sutikusi daug grojančių ir dainuojančių šeimų, todėl neabejoju, kad naujojo šou žiūrovai pamatys daug talentų“, – šypsosi geros nuotaikos nestokojanti Danguolė.

Liudas Mikalauskas pabrėžia, kad jam šis šou asocijuojasi ne tik su nuotaikingais vakarais, bet ir su šeimos vertybėmis, ir tai šiais laikais yra labai svarbu.

„Šiomis dienomis taip dažnai skatinama siekti tokių paviršutiniškų vertybių kaip didesnis namas, gražesnis automobilis, pinigai... O kas skatina prisiminti ir diegti šeimos, meilės, pagarbos vienas kitam vertybes mūsų visuomenėje? Juk jei nenustosime į jas žiūrėti paviršutiniškai, tai, manau, po keleto metų galėsime didžiuotis tik tuo, kad turime daugiausia emigruojančių žmonių. Džiugu, kad pagaliau atkreiptas dėmesys į šeimos svarbą mūsų visuomenėje. Juk niekas taip nepadeda suvienyti tautos, kaip tvirta ir kultūringa šeima. Savo vaikystėje neturėjau muzikuojančios šeimos, tačiau taip dažnai lygiuodavausi į savo senelę, kuri kaime garsėjo kaip puiki dainininkė. Iš jos ir iš savo tėvų į gyvenimą atsinešiau pagarbą šeimai ir jos tradicijoms. Visgi tikiu, kad Lietuvoje yra ne tik dainingų močiučių ir anūkų, o ir gausių šeimų bei giminių, kurių kasdienybę lydi muzika. Juk nėra nieko gražiau, kai skirtingos kartos su daina siekia bendro tikslo“, – sako Liudas.

Naujas, muzikinis šou „Šeimų dainos“ su dainomis ir šeimos vertybėmis TV3 žiūrovus pasitiks nuo balandžio 3 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją