Viktoro Uspaskich žmona pasakojo, kaip pasiekė profesinių aukštumų, apie kurias svajoja tikrai ne vienas vyriškis. Moteris prisipažino, kad derybos - jos silpnoji pusė. Ji neesanti feministė ir atkreipia dėmesį į vyrų, patarėjų, nuomonę. Studijoje svečiavosi ir nuo seksualinio priekabiavimo darbe nukentėjusi moteris. Tačiau ponia Jolanta neskubėjo jos ginti. Anot vienos turtingiausių šalies moterų, dailiosios lyties atstovės pačios gali iš šios situacijos išsikapstyti.

Viktoro Uspaskich žmona mokė, kaip moteris gali išlaviruoti tokioje situacijoje, ką ji gali padaryti, kad tai liautųsi. „Aš pati moku taip pažiūrėti, mestelti keletą tokių frazių, kad vyrams daugiau nebekyla klausimų“, – savo patirtimi dalijosi koncerno „Vikonda“ valdybos pirmininkė. Bendravimas su vyrais šiai moteriai – kasdienybė. Viena turtingiausių Lietuvos moterų, versle numatanti dešimt ėjimų į priekį jau aštuoniolika metų dirba milžiniškame koncerne. Nuosavoje, kartu su vyru įkurtoje įmonėje, jai kažkada teko būti ir sekretore, ir buhaltere. Tad ponia Jolanta teigė tikrai galinti patarti moterims, nežinančioms, kaip elgtis su vyrais, ypač vadovais, darbe.

Laidoje J. Uspaskich įrodė, kad viską žino apie savo sutuoktinį. Laidoje jai buvo parengtas žaidimas „Amnezija“, kurio metu buvo pateikiami klausimai iš europarlamentaro V. Uspaskicho gyvenimo. Paaiškėjo, kad žmona atsimena visas datas, skaičius ir detales. Už tai J. Uspaskich gavo gardžių saldainių ir prisipažino esanti tikra smaližė.

Laida šį penktadienį skirta moterims, laukiančioms kovo 8-osios. Viena turtingiausių šalies moterų J. Uspaskich prisipažino visada gaunanti šia proga glėbį raudonų rožių.

Sveikinimai Moters dienos proga, svaiginančios dailiosios lyties atstovių karjeros aukštumos ir iškylantys sunkumai – jau šį penktadienį „Auksinėje Blykstėje“, 19.10 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją