Vyriausia ragana save tituluojanti Vilija Lobačiuvienė pritars I. Krukauskienei. Ji ne tik prisipažins, kad savo gyvenime jau yra išmėginusi plastikos chirurgų paslaugas, bet ir tvirtins, jog jai vystantis moters grožis yra nepriimtinas, todėl kai tik turės pakankamai pinigų, ji ir vėl kreipsis į plastikos chirurgus.

Kita laidos viešnia – jaunatviška išvaizda aplinkinius žavinti Nijolė Statkutė tvirtins, kad jai plastinės operacijos nepriimtinos dėl daugelio priežasčių. Maža to, moteris tvirtins, kad rankose yra laikiusi silikoninę krūtį, kuri jai buvo bjauri ir priminė pūlinį.

N. Statkutei prieštaraus laidoje kartu su vyru – plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu dalyvavusi muzikantų prodiuserė ir vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė.

Diskusijos įkarštyje atvirumui pasiryš ir laidos vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė. Ji prisipažins nuo vaikystės kentėjusi dėl savo išvaizdos, todėl kai sulaukė brandaus amžiaus, Daiva ryžosi plastinei operacijai. Kokia operacija yra atlikta laidų vedėjai – žiūrovai sužinos jau šį pirmadienį.

Netrukus po D. Tamošiūnaitės-Budrės atvirumo laidoje dalyvausiantis garsus fotografas Raimundas Adžgauskas Daivai pademonstruos, ką dar būtų galima pataisyti jos išvaizdoje. Jis visos laidos metu tobulins vedėjos nuotrauką ir pabaigoje parodys rezultatą, kuris nustebins net ją pačią.

„Vygintai, kiek man kainuotų visa tai pataisyti pas jus?“ – sutrikusi plastikos chirurgo V. Kaikario paklaus D. Tamošiūnaitė-Budrė. Ką jai atsakys plastikos chirurgas ir ką papasakos netikėta studijos viešnia, kurios rankas ir visą nugarą puošią įspūdinga spalvota tatuiruotė, padovanota draugo?

Karštos diskusijos apie moterų grožio kainą ir netikėtai atskleistos paslaptys – jau šį pirmadienį laidoje „Be grimo“ 19.40 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją