Atlikėjai ilgai kankinosi, kol pagaliau įveikė sudėtingiausią jiems filmavimo dalį. Laidos vedėjų paklausta, ar gerai Milano bučiuojasi, Vilija ėmė muistytis. Bandė išsisukti mergina nuo atsakymo, bet laidos vedėjui Kristupui Baubliui prispyrus prie sienos su klausimu, ar Milanno bučiavosi prancūziškai, su liežuviu, naujai iškepta aktorė prisipažino, kad dainininko bučiniai neypatingi: „Na, jis bučiuojasi... na, taip... subtiliai“, – susigėdusi atsakė mergina.

Griežtesni serialo aktoriai pasidarė ėmus įtarinėti, ar tik neužsimegs filmavimo aikštelėje naujas romanas. Abu kategoriškai atsakė, kad tai neįmanoma. Juk abu turi antras puses. Vilija prisipažino, kad turėjo bėdų dėl savo draugo.

„Jis – ne iš pramogų pasaulio, nesupranta tokių dalykų. Jis pavydus, tad sunkiai su tuo susigyveno“, – apie sunkumus aiškinantis mylimajam dėl meilės scenų su kitu vyriškiu pasakojo dainininkė.

Vilijai su Milanno teko sudalyvauti aktorių atrankoje, kurią suorganizavo Saulėns ir Vydas. Vilijai reikėjo suvaidinti, kad ji randa Milanno su kita lovoje. Vilija priėjo ir be kalbų trenkė jam antausį.

Intriguojančios naujo serialo užkulisių detalės, negirdėtos kino legendų istorijos ir eurovizinės dainos – jau šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ 19.10 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją