Dainininkas dalyvavo repeticijoje, bet skundėsi, kad serga ir prieš pat filmavimą nebuvo grįžęs į LTV studiją. Vis dėlto paskutinę minutę Merūnas pasirodė.

Jis ir grupė „Inculto“ neabejotinai buvo laikomi šio turo favoritais ir savo vardą pateisino. Nors žinomų atlikėjų buvo ir daugiau. Su daina „Nes tu pamiršai“ pasirodė Eva, milžiniškus angelo sparnus (gal visai be reikalo) užsibalnojo dainininkas Soliaris, apie gyvenimo bliuzą dainavo Ramūnas Difartas, lietaus prašė Jūratė Miliauskaitė ir kažkam meldėsi Evelina Sašenko. „Širdelės“ bandė stebinti įvaizdžiu – buvo stebėtinai panašios į aktores Rimantę Valiukaitę ir Rasą Samuolytę. Vieną kartą sudalyvavę „Eurovizijoje“, kai kurie nori dar. Kaip kitaip suprasti „4Fun“?

Tiesą sakant, ir nežinomos grupės bandė verstis per galvą bei tikrai stebino. „The Cavaliers“ pretenduoja tapti visų „ledinių fyfų“ kultine grupe – kai žiūrėsite, atkreipkite dėmesį į akordeonistės manikiūrą.

Jei dar nežinojote, mes turime ir lietuviškus „Scorpions“ – grupę „Eden“ su daina „Nirvana“. Jiems dainuojant buvo galima justi, kaip Povilas Meškėla ir Darius Užkuraitis už komisijos stalo purto „garbanas“.

O štai tikras šio turo atradimas yra Gaudentas Janušas – kosmonautas, ką tik grįžęs iš orbitos. Jei salėje buvo nors vienas, kuris nemirė iš juoko, tai jis buvo aklas ir kurčias. Jei būtų nominacija „Geriausias „Eurovizijos“ pokštas“, Gaudentas būtų be konkurencijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją